Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

24 Φεβ 2007

Εκκλησιαστικός Μεσαίωνας

Καμαρώστε ιεράρχη! Καμαρώστε άνθρωπο του Θεού!

Το εικονιζόμενο υποκείμενο, το οποίο ονομάζεται Ντανιέλ Πέτρου Κορογκεάνου, καταδικάστηκε φέτος για ένα έγκλημα που διέπραξε το 2005. Τότε, μαζί με τέσσερις μοναχές, έδεσαν μια 23χρονη κοπέλα σ΄έναν αυτοσχέδιο σταυρό, φιμώνοντας και αφήνοντας την χωρίς φαγητό και νερό, στα πλαίσια ενός 5ήμερου εξορκισμού. Η κοπέλα έπασχε από σχιζοφρένεια, κι έτσι ο εν λόγω καλόγερος αποφάσισε ότι ήταν δαιμονισμένη και έπρεπε να εξορκίσει τον δαίμονα με παραδοσιακές μεσαιωνικές χριστιανικές πρακτικές. Η κοπέλα πέθανε από ασιτία, αφυδάτωση και ασφυξία. Τώρα, το καθίκι αυτό μαζί με τις "άγιες κωλόγριες" καταδικάστηκε σε μόνο 14 χρόνια φυλάκιση! Ο δικηγόρος του θ' ασκήσει έφεση διότι (αν είναι δυνατόν) η ποινή είναι σκληρή! Για την κοπέλα που πέθανε μ' ένα τόσο βασανιστικό θάνατο... τι να πούμε!! Η καλόγριες γλύτωσαν με 5 χρονάκια οι τρεις και 8 η μία. Τίποτα δηλαδή. Αυτή είναι δικαιοσύνη. Και το ωραίο είναι υπήρξαν και άτομα που τους υπεράσπισαν! Άλλα... τι κι αν είμαστε στον 21ο αιώνα. Οι μουζίκοι πάντα θα υπάρχουν και το παπαδαριό θα συνεχίζει έτσι ανενόχλητο τα εγκλήματα του στό όνομα του Πατρός... και του Υιού και του Αγίου... (άσε... δεν το λέω!).

Τι να πω! Λυπάμε και συγχρόνως ανησυχώ! Παρακάτω, φωτογραφία από την κηδεία της άτυχης κοπέλας.

Διαβάστετην είδηση σε BBC, Scotsman News, Φιλελεύθερος online. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

23 Φεβ 2007

Πιο χαζοί κι από τα βλίτα.

Ο λόγος, για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών των ΗΠΑ. Αγράμματοι, απληροφόρητοι,
ανενημέρωτοι και πάνω απ' όλα χαζοί. Τόσο, που είναι να τους λυπάσαι. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο φυσικά. Έτσι τους θέλουν, έτσι κατάφεραν να τους κάνουν. Προσέξετε μόνο γιατί τώρα θέλουν να μας κάνουν όλους έτσι. Γιατί τα λέω όλα αυτά; Δείτε αυτό το βίντεο. Πατήστε το κουμπί που είναι τέρμα κάτω δεξιά στον player για πλήρη οθόνη. Έτσι, για να το απολαύσετε καλύτερα. Και όπως πάντα, τα σχόλια δικά σας. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

20 Φεβ 2007

Fucking VillageΣτην βόρεια Αυστρία, στην περιφέρεια Braunau am Inn, βρίσκεται ένα χωριουδάκι, που το όνομα του και μόνο στάθηκε ικανό να το κάνει τουριστικό αξιοθέατο. Ονομάζεται... Fucking!!!
Καταλάβατε; Έτσι;;

Διαβάστε περισσότερα εδώ. Επίσης επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του χωριού στο www.fucking.at , και δείτε εδώ ένα διασκεδαστικό βίντεο (στ' Αγγλικά). Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...