Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

16 Ιουν 2007

Ένα κεράκι για την Βασιλική...

Η Βασιλική σκοτώθηκε από ιατρική
αμέλεια σε κλινική του Βελγίου.

Το "Κάτι τρέχει..." πενθεί για τον άδικο χαμό της.

Αυτός ο χώρος αφιερώνεται στην μνήμη της για να μας υπενθυμίζει το χρέος μας να αγωνιστούμε για ασφαλή και δωρεάν ιατρική περίθαλψη σ' ολόκληρο τον πλανήτη. Ανάψτε ένα κεράκι αφήνοντας τα σχόλια, τις απόψεις και τις σκέψεις σας, εδώ.


ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Στο μπλογκ μου αποτύπωσα
σκέψεις να σου χαρίσω
γιατί με δάκρυα δε μπορώ
να σε γυρίσω πίσω!

Ποτέ μου δεν σε γνώρισα.
Δεν έχει σημασία.
Απλά έμαθα ότι χάθηκες.
Δεν είναι αμαρτία;

Κι απ' ότι λεν οι φίλοι σου,
ήσουν ένα αγγελούδι.
Γι ' αυτό σε διάλεξε ο Θεός,
στον κήπο του λουλούδι.

Διαβάτη του διαδίκτυου,
μην κλάψεις, μην δακρύσεις.
Μα ταπεινά ένα σχόλιο,
αντί κερί ν' αφήσεις!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

15 Ιουν 2007

Αύριο η κηδεία της Βασιλικής.

Τελικά η κηδεία της Βασιλικής θα γίνει αύριο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, στα κοιμητήρια Ευόσμου, Θεσσαλονίκης.
Η πληροφορία είναι έγκυρη. Προέρχεται από μια πολύ καλή φίλη της Βίκυς, η οποία με κρατά ενήμερο για τα δρώμενα. Είναι το ίδιο πρόσωπο που φρόντισε να με πληροφορήσει για τον πρόωρο χαμό της.

Φροντίστε να είστε όλοι εκεί!! Ακόμα κι αν δε το αντέχεται! Θα είναι η απάντηση μας για τα όσα συμβαίνουν στο σύστημα υγείας. Όχι της Ελλάδας, αλλά του πλανήτη Γη. Θα είναι η απάντηση μας στην αδιαφορία των ΜΜΕ. Αυτοί τώρα ασχολούνται με τον Χριστόδουλο. Σιγά να μην ενδιαφερθούν για την Βασιλική!!

Και να σας πω κάτι! Και δεν με νοιάζει αν με κατηγορήσουν! Δεν με νοιάζει όπως και να με αποκαλέσουν!

Για άτομα σαν τον Χριστόδουλο ή τα ελεεινά υποκείμενα που μας κυβερνούν, δεκάρα δεν δίνω ότι και να πάθουν. Επίσης ξέρω πολλά άτομα που ζουν για να βασανίζουν τους άλλους. Ούτε γι' αυτούς μου καίγεται καρφάκι. Από διαβόλους έχουμε γεμίσει!! Η άγγελοι μας λείπουν!! Οι ουρανοί έχουν γεμίσει απ' αυτούς και δεν έμεινε σχεδόν κανένας εδώ κάτω στη Γη.

Αύριο το μεσημέρι να είστε όλοι στα κοιμητήρια Ευόσμου για ν' αποχαιρετήσουμε ένα ακόμη άγγελο που έφυγε για τους ουρανούς. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...