Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

21 Σεπ 2007

Δημοκρατία made in USA. Φρίκη!!

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, ο φοιτητής Andrew Meyer συνελήφθη και κακομεταχειρίστηκε από αστυνομικούς με tazer-gun (ηλεκτροσόκ) 50.000 βολτ. Το έγκλημα του;

Κατά την διάρκεια forum στο πανεπιστήμιο του, τόλμησε να θέσει δυο καυτά ερωτήματα στον γερουσιαστή John Kerry.

  1. Γιατί αποδέχθηκε τόσο εύκολα να παραδώσει την Προεδρία στον George Bush αφού ήξερε πως στις εκλογές του 2004 υπήρξε καλπονοθεία στην Φλόριντα.
  2. Αν είναι αυτός και ο George Bush μέλη της πολυσυζητημένης μυστικής λέσχης "Skull and Bones".
Στο βίντεο μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα το όλο συμβάν, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου βασανισμού του. Και το κερασάκι σ' αυτή την φρίκη, είναι ότι αντί να αντιδράσουν οι παρευρισκόμενοι υπερασπίζοντας τον, τον περιγελούν. Πραγματικά το βίντεο είναι σοκαριστικό διότι δείχνει Οργουελιανά σενάρια τα οποία βιώνει ο αμερικάνικος λαός, ο οποίος έχει φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου, ώστε ενώ ζει σε μια αδυσώπητη δικτατορία, νομίζει ότι έχει δημοκρατικό πολίτευμά.

Έτσι πάνε να μας κάνουν και μας, γι' αυτό... ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS
Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

17 Σεπ 2007

Μπράβο μαλάκα!! Τα κατάφερες και πάλι!

Συγχαρητήρια Νεοέλληνα! Τα κατάφερες και πάλι να αναδείξεις αυτούς που σου σκάβουν το λάκκο σου. Το ήξερα ότι είσαι ηλίθιος όμως μου είναι δύσκολο να κατανοήσω το βάθος της ηλιθιότητας σου.

Ήθελα να σου πω πολλά , όμως δεν έχω χρόνο. Έχω βλέπεις να ασχοληθώ με ποιό ενδιαφέροντα πράγματα από την βλακεία και την ηλιθιότητα σου. Προς το παρών πάρε μερικές μούντζες γιατί ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!

Συγγνώμη που σου μιλάω με αυτό το ύφος, αλλά... Να! Δεν υποφέρεσε ρε παιδάκι μου! Την μια μέρα βρίζεις και την άλλη ψηφίζεις αυτούς που βρίζεις! Τέλος πάντων! Θα στο εξηγήσω μια άλλη φορά που θα έχω χρόνο.

Προς το παρών μια συμβουλή: "Αν θέλεις να ελπίζεις σ' ένα καλύτερο αύριο, σταμάτα να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να ενεργείς σαν όχλος. Προσπάθησε να έχεις τη δική σου άποψη και μάθε να την υποστηρίζεις. Και επιτέλους, μάθε ποιος είσαι και πάψε να ταυτίζεσαι με πρόσωπα και πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με σένα".
Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...