Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

5 Ιουλ 2007

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΠΑΡΝΗΘΑ. ΘΑ ΠΑΜΕ!ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ WWFΑγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές του WWF Ελλάς.

Στηρίζουμε την ανεξάρτητη και ανένταχτη πρωτοβουλία για διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή.

Σας καλούμε να διαδηλώσετε μαζί μας.

Ραντεβού την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 6.30 το απόγευμα στα γραφεία του WWF Ελλάς, Φιλελλήνων 26, στο Σύνταγμα.

Και μετά για τη Βουλή.

Φορέστε μαύρα ρούχα, πάρτε σφυρίχτρες και ότι κάνει θόρυβο.


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,
ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ.
ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΡΑΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

3 Ιουλ 2007

Ένα τραγούδι για το φίλο το Κανέλο.

Ο Κανέλος, ο σκύλος που έγινε γνωστός για την "αγάπη" του για τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες. Κάτοικος ΕΜΠ και στις πορείες πάντα πρώτος. Πρόσφατα κάποιος τον μετέφερε στον χώρο που λειτουργεί ο δήμος στο Μαρκόπουλο για τα ζώα, προφανώς για ευθανασία.Το παραπάνω βίντεο είναι ένα τραγούδι που συνέθεσαν φίλοι του Κανέλου οι οποίοι απαιτούν την επιστροφή του. Το τραγούδι καθώς και η εικόνα του βίντεο αφήνει σαφές μήνυμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να υπογράψετε online για την επιστροφή του , κάντε κλικ εδώ. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

When the smoke is going down...

Ένα θαυμάσιο βίντεο που δείχνει εικόνες του δάσους - συμπεριλαμβανομένης της Πάρνηθας - για να καταλήξει στην τραγική εικόνα της καταστροφή του. Δημιουργία του Δημήτρη Τσικάρα, ο οποίος φρόντισε να το συνοδεύσει με το κατάλληλο soundtrack.


Eυχαριστώ τον Blogger "Διαγόρα" ο οποίος φρόντισε να το δημοσιεύσει. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...