Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

25 Ιαν 2007

Ο τρελός μας ο καιρός και οι... λευκές ουρές του ουρανούΠολλές φορές συνηθίζουμε να τα βάζουμε με τους μετεωρολόγους, διότι δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τον καιρό. Περιμένουμε ένα χειμώνα που μόλις ήρθε... έφυγε και δεν ξέρουμε αν θα ξαναγυρίσει. Την ίδια στιγμή κάπου αλλού, βιώνουν ακραία καιρικά φαινόμενα για τα οποία επιστήμονες δηλώνουν ότι... είναι φυσιολογικά!

Και για όλα αυτά ως γνωστών φταίει η ατμοσφαιρική ρύπανση και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ή μήπως είναι και κάτι άλλο. 'Εχετε ποτέ ακούσει για τα chemtrails; Τι είναι αυτό;

Καθώς βόλταρα σήμερα το απόγευμα, παρατήρησα στον ουρανό πέντε παράλληλες άσπρες γραμμές. Θυμήθηκα λοιπόν το θέμα τον chemtrails και είπα να σας το παρουσιάσω μιας και οι περισσότερο από εσάς πιστεύω, δεν είστε ενήμεροι.

Είναι μια πολλή μυστήρια υπόθεση κατά τη οποία εικάζεται ότι ψεκάζουν την ατμόσφαιρα με σκοπό την μεταβολή του κλίματος (ή τον έλεγχο του νου, κατά άλλους). Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο, οποτεδήποτε αναφέρετε , ακόμα και η "αγαπημένη μας" Greenpeace σφυρίζει αδιάφορα.

Ψάχνοντας βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον ελληνικό site με αρκετό υλικό περί του θέματος. Επισκεφτείτε το www.enouranois.gr και κάνετε το κόπο να διαβάσετε επιμελώς το περιεχόμενο του. Υπάρχουν και φωτογραφίες καθώς και πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για να κατεβάσετε και να δείτε. Ρίξτε και μια ματιά σ' αυτή την συγκεκριμένη σελίδα (http://www.enouranois.gr/sygrafeis/Gabriel_Stetter/indexgap2.htm). Σχόλια δεκτά.

Εναλλακτικά επισκεφτείτε τα αγγλόφωνα sites:

Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

23 Ιαν 2007

Υπέρυθρες κλ...Με προβοκάτσιες και μεθοδεύσεις προσπαθούν να μας θέσουν κάτω από πλήρη έλεγχο, στερώντας μας βασικά δημοκρατικά δικαιώματα. Το μέχρι που έχει φτάσει η παρακολούθηση, το βλέπετε στο βίντεο. Μέχρι και πότε θα κλ... μπορούν να καταγράψουν. Στο τέλος θα μας επιβάλλουν και πρόστιμα για ρύπανση της ατμόσφαιρας! Ξυπνήστε, γιατί σε λίγο ούτε να κλ... ελεύθερα δεν θα μπορείτε.

Να σημειώσουμε ότι η λήψη του βίντεο έγινε με χρήση της υπέρυθρης ακτινοβολίας. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

Κλείστε πια τα παράθυρα!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ τονίζουν ότι το έλλειμμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μάς οδηγεί σε κόσμο βαρβαρότητας

Τριάντα τρεις επιστήμονες, κυρίως ψυχίατροι και ψυχολόγοι, με επιστολή τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον τρόπο που ορισμένα ΜΜΕ παρουσιάζουν τη βία και τις συνέπειες στην κοινωνική συγκρότηση. Όπως τονίζουν:

Όλο και πιο συχνά βλέπουν το φως της δημοσιότητας τραγικά γεγονότα της καθημερινής ζωής, η παρουσίαση της βίας είναι επίσης όλο και πιο συχνή. Ο τρόπος που χειρίζονται τέτοια συμβάντα ορισμένα από τα ΜΜΕ δεν είναι κεραυνός εν αιθρία.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

Αχ αυτός ο τέως!Μας τα πρήξανε πάλι με τον τέως και την περιουσία του. Έχουν φέρει τον άνθρωπο σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που πήρε σβάρνα Δρούζες, Ασκητές και στους Γεωργίου για να βρει ψυχολογική υποστήριξη, Δείτε το βίντεο. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

Χειροποίητη Τέχνη


Τα λόγια είναι περιττά. Κάντε κλικ εδώ, και δείτε τι κάνουν τα άτομα με τα χέρια τους. Πρόκειται κυριολεκτικά για "χειροποίητη τέχνη". Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...