Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

13 Δεκ 2007

Zorba the Turk

Ένα κομμάτι με τίτλο "Zorba" από τους Kurban εκ Τουρκίας, σε ζωντανή εκτέλεση.Δυστυχώς για το κομμάτι δεν έχω καμία πληροφορία και πού θα χαρώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι, να μας πληροφορήσει. Στους Kurban όμως έχω ξανά αναφερθεί. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα Rock συγκροτήματα της γείτονος χώρας.
Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

Zorba the Aborigine

Ένα βίντεο που έκανε το γύρω του κόσμου δίνοντας μια άλλη χορευτική άποψη του Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη.

Συνέβη τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, στην εκδήλωση "Γλέντι" που οργανώνει η Ελληνική Κοινότητα του Ντάργουϊν, στη Β. Αυστραλία.

Μια ομάδα δέκα Αβοριγίνων χορευτών από το Elcho Island, με παραδοσιακή εμφάνιση παρουσίασαν ένα καταπληκτικό συρτάκι. Φυσικά έκλεψαν την παράσταση.

Το βίντεο προβλήθηκε δημόσια σε κεντρική πλατεία του Καστελλόριζου, ακ του οποίου είναι πολλοί μετανάστες στην Αυστραλία.

Η συνέχεια έγινε στα δελτία ειδήσεων. Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...