Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

15 Μαΐ 2007

Eurovision 2007: Αυτό που δεν μας έδειξε η ΕΡΤ.


Δυστυχώς, μέσα στον καταιγιδισμό των διαφημίσεων η ΕΡΤ απέκρυψε μια μοναδική, ευχάριστη και εντυπωσιακή παρουσία στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η ΕΡΤ λοιπόν - που λες και προσπαθεί να συμπληρώσει επ' ευκαιρίας του διαγωνισμού, την βλακεία που απουσιάζει (επί το πλείστον) από τα προγράμματα της κατά την διάρκεια του έτους - δεν παρουσίασε την εμφάνιση των εκπληκτικών (και πολύ συμπαθητικών) Apocalyptica. Έτσι, η αγαπημένη μας ΕΡΤ μας απογοήτευσε για μια ακόμη φορά.

Αφού δεν τους είδατε λοιπόν από την ΕΡΤ, απολαύστε τους από το "Κάτι τρέχει..." Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...

13 Μαΐ 2007

Αφιερωμένο στο τσίρκο της Eurovision.


Με μεγάλη μου απογοήτευση πληροφορήθηκα σήμερα ότι δεν βρέθηκε κανένα punk-rock-thrash-death-metal συγκρότημα για να κερδίζει το πανηγυράκι της Eurovision για να σπάσω και πάλι πλάκα με τα μούτρα των παρευρισκομένων και των ελληναράδων θεατών. Πάντως ας μην τα θέλω όλα δικά μου. Πέρυσι το ευχαριστήθηκα. Πολύ πλάκα η υπόθεση!!

Αναπολώντας αυτήν την χρονιά, αφιερώνω το παραπάνω βιντεάκι σε όσους στήθηκαν χθες βράδυ μπροστά στη τηλεόραση τους για να δουν τα σούργελα της Εουρο-Βίζιον (προσέξτε το Βίζίον μην σας κτυπήσει).

Το γκρουπάκι λέγεται Lordi, αλλά οι αμόρφωτοι και οι αγράμματοι το ονομάζουν "Τα τέρατα" (σας λέει κάτι;). Το τραγούδι λέγεται "Blood Red Sandman". Ο "μπαμπούλας" θα μπορούσαμε να το πούμε στα Ελληνικά κι εύχομαι να τους πάρει όλους αυτούς που οργανώνουν το "Τσίρκο της Eurovision", για να ησυχάσουμε!!! Δείξε μου περισσότερα γιατί είμαι περίεργος...