Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

25 Ιαν 2007

Ο τρελός μας ο καιρός και οι... λευκές ουρές του ουρανού



Πολλές φορές συνηθίζουμε να τα βάζουμε με τους μετεωρολόγους, διότι δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τον καιρό. Περιμένουμε ένα χειμώνα που μόλις ήρθε... έφυγε και δεν ξέρουμε αν θα ξαναγυρίσει. Την ίδια στιγμή κάπου αλλού, βιώνουν ακραία καιρικά φαινόμενα για τα οποία επιστήμονες δηλώνουν ότι... είναι φυσιολογικά!

Και για όλα αυτά ως γνωστών φταίει η ατμοσφαιρική ρύπανση και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ή μήπως είναι και κάτι άλλο. 'Εχετε ποτέ ακούσει για τα chemtrails; Τι είναι αυτό;

Καθώς βόλταρα σήμερα το απόγευμα, παρατήρησα στον ουρανό πέντε παράλληλες άσπρες γραμμές. Θυμήθηκα λοιπόν το θέμα τον chemtrails και είπα να σας το παρουσιάσω μιας και οι περισσότερο από εσάς πιστεύω, δεν είστε ενήμεροι.

Είναι μια πολλή μυστήρια υπόθεση κατά τη οποία εικάζεται ότι ψεκάζουν την ατμόσφαιρα με σκοπό την μεταβολή του κλίματος (ή τον έλεγχο του νου, κατά άλλους). Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο, οποτεδήποτε αναφέρετε , ακόμα και η "αγαπημένη μας" Greenpeace σφυρίζει αδιάφορα.

Ψάχνοντας βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον ελληνικό site με αρκετό υλικό περί του θέματος. Επισκεφτείτε το www.enouranois.gr και κάνετε το κόπο να διαβάσετε επιμελώς το περιεχόμενο του. Υπάρχουν και φωτογραφίες καθώς και πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για να κατεβάσετε και να δείτε. Ρίξτε και μια ματιά σ' αυτή την συγκεκριμένη σελίδα (http://www.enouranois.gr/sygrafeis/Gabriel_Stetter/indexgap2.htm). Σχόλια δεκτά.

Εναλλακτικά επισκεφτείτε τα αγγλόφωνα sites: