Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

1 Φεβ 2007

Ανακάλυψαν τι κάνει Νιάου Νιάου στα κεραμίδια.


Καταπληκτικό!!!
Μετά από πολλή σκέψη η επιτροπή του ΟΗΕ - η οποία συνεδριάζει στο Παρίσι - για τις κλιματικές αλλαγές, ανακοίνωσε σήμερα ότι "είναι πολύ πιθανό, οι ανθρώπινες δραστηριότητες να αποτελούν την κυρίως αιτία της υπερθέρμανσης του πλανήτη τα τελευταία 50 χρόνια".

Μπράβο τους!! Άργησαν αλλά το βρήκαν. Κι έλεγα κι εγώ ποιος να φταίει; Πρέπει να τους δοθεί βραβείο εξυπνάδας. Βέβαια δεν ξέρω αν το "πολύ πιθανό" υπονοεί κάποια μικρή αβεβαιότητα ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Τώρα, ή μας περνάν για ηλίθιους, ή αυτοί... χάνουν λάδια. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω. Άκου να δεις! "Το φαινόμενο του θερμοκηπίου οφείλεται κατά κύριο λόγο στον ανθρώπινο παράγοντα".... Βρες λες να έχουν δίκιο!! Α μπα!

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ