Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

13 Μαΐ 2007

Αφιερωμένο στο τσίρκο της Eurovision.


Με μεγάλη μου απογοήτευση πληροφορήθηκα σήμερα ότι δεν βρέθηκε κανένα punk-rock-thrash-death-metal συγκρότημα για να κερδίζει το πανηγυράκι της Eurovision για να σπάσω και πάλι πλάκα με τα μούτρα των παρευρισκομένων και των ελληναράδων θεατών. Πάντως ας μην τα θέλω όλα δικά μου. Πέρυσι το ευχαριστήθηκα. Πολύ πλάκα η υπόθεση!!

Αναπολώντας αυτήν την χρονιά, αφιερώνω το παραπάνω βιντεάκι σε όσους στήθηκαν χθες βράδυ μπροστά στη τηλεόραση τους για να δουν τα σούργελα της Εουρο-Βίζιον (προσέξτε το Βίζίον μην σας κτυπήσει).

Το γκρουπάκι λέγεται Lordi, αλλά οι αμόρφωτοι και οι αγράμματοι το ονομάζουν "Τα τέρατα" (σας λέει κάτι;). Το τραγούδι λέγεται "Blood Red Sandman". Ο "μπαμπούλας" θα μπορούσαμε να το πούμε στα Ελληνικά κι εύχομαι να τους πάρει όλους αυτούς που οργανώνουν το "Τσίρκο της Eurovision", για να ησυχάσουμε!!!

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σπολύτως!Το χειρότερο είναι ότι κάποιες χώρες προπσπαθούν να δ΄ώσουν κάτι πιο αξιοοπρεπές , αλλά τα δικά νας σούργελα της ΕΡΤ επιμένουν στα τραγουδάκια των clubs και των παραλιακοσκυλάδικων!
π.χ.Σαμπρέλ και
Γεια σου... βλακεία!