Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

15 Ιουν 2007

Αύριο η κηδεία της Βασιλικής.

Τελικά η κηδεία της Βασιλικής θα γίνει αύριο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, στα κοιμητήρια Ευόσμου, Θεσσαλονίκης.
Η πληροφορία είναι έγκυρη. Προέρχεται από μια πολύ καλή φίλη της Βίκυς, η οποία με κρατά ενήμερο για τα δρώμενα. Είναι το ίδιο πρόσωπο που φρόντισε να με πληροφορήσει για τον πρόωρο χαμό της.

Φροντίστε να είστε όλοι εκεί!! Ακόμα κι αν δε το αντέχεται! Θα είναι η απάντηση μας για τα όσα συμβαίνουν στο σύστημα υγείας. Όχι της Ελλάδας, αλλά του πλανήτη Γη. Θα είναι η απάντηση μας στην αδιαφορία των ΜΜΕ. Αυτοί τώρα ασχολούνται με τον Χριστόδουλο. Σιγά να μην ενδιαφερθούν για την Βασιλική!!

Και να σας πω κάτι! Και δεν με νοιάζει αν με κατηγορήσουν! Δεν με νοιάζει όπως και να με αποκαλέσουν!

Για άτομα σαν τον Χριστόδουλο ή τα ελεεινά υποκείμενα που μας κυβερνούν, δεκάρα δεν δίνω ότι και να πάθουν. Επίσης ξέρω πολλά άτομα που ζουν για να βασανίζουν τους άλλους. Ούτε γι' αυτούς μου καίγεται καρφάκι. Από διαβόλους έχουμε γεμίσει!! Η άγγελοι μας λείπουν!! Οι ουρανοί έχουν γεμίσει απ' αυτούς και δεν έμεινε σχεδόν κανένας εδώ κάτω στη Γη.

Αύριο το μεσημέρι να είστε όλοι στα κοιμητήρια Ευόσμου για ν' αποχαιρετήσουμε ένα ακόμη άγγελο που έφυγε για τους ουρανούς.

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

... Δεν ξέρω αν θα απαλύνει λίγο τον πόνο, για το χαμό της μικρής Βασιλικής, αυτό το ποίημα του Νίκου Καββαδία, που ακουσα πρόσφατα μελοποιημένο.
Το έγραψε 18 χρονών και το δημοσίευσε στο περιοδικό της Μεγάλης Ελληνικής Εγκυκλοπαίδειας, με το ψευδώνυμο Πέτρος Βαλχάλας,στις 29-1-1928
Αν και με μεγάλη μου θλίψη,το εύχομαι και το παραθέτω,αντί μνημοσύνου:
ΤΟ ΔΑΚΡΥ
Το βράδι πέθανε η παιδούλα
που είχε αρρωστήσει την αυγή
Ισως η αγνή της η ψυχούλα
με τ άστρα θέλησε να βγει
Και τώρα αστέρι θάχει γίνει
τον ουρανό για να ομορφήνει

  είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ.