Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

19 Αυγ 2007

Βαριέμαι! Πειράζει;

Αν τυχόν ανησυχήσατε για την διαδικτυακή απουσία μου... απλά με βάρεσε το σύνδρομο του καλοκαιριού και... βαριέμαι;

Τι να κάνουμε; Ανθρώπινες αδυναμίες! Μην ανησυχείτε πάντως. Σύντομα θα συνέλθω και θα επανέλθω δριμύτερος.

Εν τω μεταξύ μπορείτε να διαβάσετε και να δείτε τα περιεχόμενα προηγούμενων αναρτήσεων, ακούστε την μουσική που προτείνω κάθε εβδομάδα, δείτε κανένα βιντεάκι και επανέρχομαι.

Έως τότε... ζζζζζζζζζ.... καλή νύστα.

3 Σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Βαριεσαι;;Εχουμε εκλογες....Ξυπνα!!!!!!

  είπε...

"Εκλογές, κόμματα,
με φρου-φρου κι αρώματα!
Ψηφοδέλτια σταύρωνα,
κι όλη νύχτα κ....!"

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ


Η προεκλογική ατμόσφαιρα μου φέρνει ρίγος, εμετό, φαγούρα, αλλεργία και γενικά δυσφορία. Γι' αυτό θα ξεκουραστώ λίγο και έχοντας γνώση της όλης κατάστασης, όταν έρθει η ώρα θα τους τον ρίξω... στο κεφάλι. Όσο ποιο δυνατά μπορώ μήπως και καταλάβουν τα 300 παράσιτα που θρέφουμε μέσα στη βουλή ότι δεν είμαστε και εντελώς ηλίθιοι.

Σας παροτρύνω λοιπόν να κλείσετε την τηλεόραση (αν επιμένετε να μην το κάνετε, τουλάχιστον να βλέπετε μόνο ΠΡΕΖΑ TV) και να μην συμμετάσχετε στην δημαγωγική προεκλογική φιέστα. Κυρίως όμως, βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει και ψηφίστε αυτό που αποφασίσατε εσείς και όχι αυτό που με διάφορους τρόπους σας εμφύτεψαν στον εγκέφαλό .

Ανώνυμος είπε...

kάποιες φορές η βαρεμάρα επιβάλλεται για να μην υπάρξει υπεφόρτιση και βραχυκύκλωμα