Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

17 Σεπ 2007

Μπράβο μαλάκα!! Τα κατάφερες και πάλι!

Συγχαρητήρια Νεοέλληνα! Τα κατάφερες και πάλι να αναδείξεις αυτούς που σου σκάβουν το λάκκο σου. Το ήξερα ότι είσαι ηλίθιος όμως μου είναι δύσκολο να κατανοήσω το βάθος της ηλιθιότητας σου.

Ήθελα να σου πω πολλά , όμως δεν έχω χρόνο. Έχω βλέπεις να ασχοληθώ με ποιό ενδιαφέροντα πράγματα από την βλακεία και την ηλιθιότητα σου. Προς το παρών πάρε μερικές μούντζες γιατί ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!

Συγγνώμη που σου μιλάω με αυτό το ύφος, αλλά... Να! Δεν υποφέρεσε ρε παιδάκι μου! Την μια μέρα βρίζεις και την άλλη ψηφίζεις αυτούς που βρίζεις! Τέλος πάντων! Θα στο εξηγήσω μια άλλη φορά που θα έχω χρόνο.

Προς το παρών μια συμβουλή: "Αν θέλεις να ελπίζεις σ' ένα καλύτερο αύριο, σταμάτα να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να ενεργείς σαν όχλος. Προσπάθησε να έχεις τη δική σου άποψη και μάθε να την υποστηρίζεις. Και επιτέλους, μάθε ποιος είσαι και πάψε να ταυτίζεσαι με πρόσωπα και πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με σένα".

1 Σχόλια:

Equilibrium είπε...

βασιλική μουντζα μας αξιζει..! φταει που στον καθρεφτη δεν κοιταμε εμας τους ιδιους αλλα ο,τι θα θελαμε να 'μαστε. έτσι ακριβως και ψηφιζουμε. νομιζουμε οτι αλλο ειναι απο αυτο που φαινονται! γνωστη η μνημη μας, χρυσοψαρου μνημη...