Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

21 Σεπ 2007

Δημοκρατία made in USA. Φρίκη!!

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, ο φοιτητής Andrew Meyer συνελήφθη και κακομεταχειρίστηκε από αστυνομικούς με tazer-gun (ηλεκτροσόκ) 50.000 βολτ. Το έγκλημα του;

Κατά την διάρκεια forum στο πανεπιστήμιο του, τόλμησε να θέσει δυο καυτά ερωτήματα στον γερουσιαστή John Kerry.

  1. Γιατί αποδέχθηκε τόσο εύκολα να παραδώσει την Προεδρία στον George Bush αφού ήξερε πως στις εκλογές του 2004 υπήρξε καλπονοθεία στην Φλόριντα.
  2. Αν είναι αυτός και ο George Bush μέλη της πολυσυζητημένης μυστικής λέσχης "Skull and Bones".
Στο βίντεο μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα το όλο συμβάν, συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου βασανισμού του. Και το κερασάκι σ' αυτή την φρίκη, είναι ότι αντί να αντιδράσουν οι παρευρισκόμενοι υπερασπίζοντας τον, τον περιγελούν. Πραγματικά το βίντεο είναι σοκαριστικό διότι δείχνει Οργουελιανά σενάρια τα οποία βιώνει ο αμερικάνικος λαός, ο οποίος έχει φάει τέτοια πλύση εγκεφάλου, ώστε ενώ ζει σε μια αδυσώπητη δικτατορία, νομίζει ότι έχει δημοκρατικό πολίτευμά.

Έτσι πάνε να μας κάνουν και μας, γι' αυτό... ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS

3 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε Cyber !Ετσι να τα βλέπουμε για να μην τρέφουμε αυταπάτες "για τη δικιά μας μακρινή Αμερική".
Σχετικά με την απογοήτευση σου για τις εκλογές, μάλλον ακόμη δεν έχεις καταλάβει (ή αποδεχτεί )τι θα πει Ελληνική κοινωνία , και ποια είναι η δομή της .
Μην ξεχνάς !Οι πελατειακές σχέσεις των 2 μεγάλωνκομμάτων κρατούν δέσμιους την πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων!Δεν υπάρχει ιδεολογία , μόνο ποιος θα μας βολέψει !Δες ποιοί βγήκαν βουλευτές και θα καταλάβεις!
Κ.

Equilibrium είπε...

Το μάτι του μεάλου αδελφού νομίζω ξεκινάει άγρυπνο να'ναι και στην Ελλάδα, αλλά σαφώς τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια ακόμη. Για να μην καταντήσουν λοιπόν εκεί, καλά κάνεις και ανεβάζεις τέτοια ποστς.

Βλαχοκυριλές είπε...

Πραγματικά σοκαριστικό! Και μη χειρότερα...