Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

1 Ιαν 2007

Απ' το στόμα ζει το ψάρι!Τις γιορτές τις πέρασα υπό τους ήχους ενός συγκροτήματος από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την Χώρα των Βάσκων. Τ' όνομα τους, "Fito & Fitipaldis". Η μουσική τους, ένα μείγμα soul, swing, rock, blues, jazz και... δεν ξέρω τι άλλο. Έχω ακούσει σχεδόν όλα τους τα κομμάτια και το ένα είναι καλύτερο από τ' άλλο.

Το παραπάνω videoclip που λέγεται "Por la boca vive el pez" (απ' το στόμα ζει το ψάρι, δηλαδή) είναι από το ομώνυμο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο που μας πέρασε. Και γι' αυτούς που συγκινούνται με τα charts, στην Ισπανία ο δίσκος έχει γίνει ήδη πλατινένιος με πωλήσεις άνω των 10.000 αντιγράφων. Σίγουρα όμως, είναι από τις μουσικές που σπάνια θ' ακούσετε από τα ελληνικά "σκυλοπουλόφωνα". Γι' αυτό απολαύστε το και... έπεται και συνέχεια. Το υπόσχομαι.