Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

5 Ιαν 2007

Οι Ινδιάνοι της Ερμού


Ένας μακρυνός ξεκληρισμένος πολιτισμός, κάνει την εμφάνιση του περιστασιακά στους κεντρικούς δρόμους των Ελληνικών μεγαλουπόλεων. Οι τελευταίοι απόγονοι των Ινδιάνικων φυλών, παρουσιάζουν δείγματα του πολιτισμού τους. Μια τουριστική (αλλά γοητευτική) μουσικοχορευτική επίδειξη στην Ερμού (Αθήνα).

Πάντως όσο "τουριστικό" κι αν μπορεί να χαρακτηριστεί το θέαμα, νομίζω η φωνή χάνεται στην προσπάθεια να περιγράψει το συναίσθημα. Ή μήπω υπερβάλλω;

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο commandante!βλέπω εργάζεσαι κα στην Αθήνα!Μα που ήταν αυτοί οι Ινδιανοι και δεν τους είδα εγώ ;Μόνο κάτι περουβιανούς είδα!Α και κάτι Πακιστανούς και μαυρους , που όταν έρχονταν οι μπάτσοι της Δημοτικής Αστυνομίας , τα μάζευαν , πήγαιναν λίγο παρακάτω , και ξανααπλωναν την πραμάτεια τους αλλού !Η γάτα με το ποντίκι!
Η κατάσταση είναι για γέλια είναι και για κλάματα μαζί!(Ν.άσιμος)