Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

25 Φεβ 2007

Ηλεκτροπαραγωγικός σκουπιδοφάγος

Φαίνεται ότι επιστήμονες έχουν κατασκευάσει ήδη ένα μηχάνημα που παράγει ηλεκτρισμό από τα σκουπίδια που του ρίχνει κάποιος μέσα. Εν όψη ότι από την μια, τα σκουπίδια αποτελούν μια απειλή που μεγαλώνει καθημερινά και από την άλλη το ενεργειακό πρόβλημα επίσης μεγαλώνει λόγο των αυξημένων αναγκών. Έτσι μια τέτοια συσκευή θα αποτελούσε μια ιδανική και χρησιμότατη ανακάλυψη.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως αν λάβουμε υπ' όψιν ότι αυτό έγινε από στρατιωτικά προγράμματα με σκοπό την μείωση της ποσότητας των καυσίμων και των απορριμμάτων που θα πρέπει να μεταφέρουν οι στρατιώτες στο πεδίο μάχης... είναι ν' αναρωτιόμαστε! Διότι η ανακάλυψη αυτή δεν έγινε για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω, αλλά για πολεμικούς σκοπούς. Μια ακόμη εφεύρεση δημιουργημένη για την εξυπηρέτηση υποχθόνιων σκοπών και όχι για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης. Τελικά τι γίνεται σ' αυτό το κόσμο;

Διαβάστε περισσότερα.