Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

9 Φεβ 2007

Το Gmail άνοιξε τις πύλες



Από χθες το διάσημο πλέον GMail άνοιξε τις πύλες στου στο ευρύ κοινό. Από τώρα και στο εξής η δημιουργία λογαριασμού στο GMail είναι ελεύθερη για όλους. Η ασυναγώνιστη δωρεάν e-mail υπηρεσία των 2,8 GB ήταν στο παρελθόν διαθέσιμη μόνο σ' εκείνους που διέθεταν πρόσκληση από ήδη χρήστες. Σίγουρα το GMail, όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Google, είναι Νο 1, όμως...

Μήπως όλα δεν είναι τελικά αθώα; Η Google παρέχει προφανώς πληροφορίες στις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες (ίσως και σε υπηρεσίες άλλων χωρών). Επίσης έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνα μεγάλη! Μήπως είναι η εταιρεία που θα παίξει τον βασικό ρόλο στον κεντρικό έλεγχο της πληροφορίας; Δεν ξέρω; Ας είμαστε καλύτερα επιφυλακτικοί.

"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας".

2 Σχόλια:

AL Tsantiri Blogger είπε...

I Zoi mas parakolouthite apo pantou... me kameres kai microfona pou den mporoume na doume i na antilifthoume... einai isos makria sto diastima i toso mikra pou dia gimnou ofthalmou den entopizontai.

Alla to thema den einai afto. To thema einai i prosopiki sou zoi esena i emena ti noima mporei na exei. Sou apantao amesos. KANENA. xestikan an esy kes kladia i ego evala 3 plintiria simera.

exoun sovaroteres parakolouthiseis na kanoun.

esy kai go den exoume kati na kripsoume.

ara den exoume kai logo na anoisixoume.

"katharos ouranos... astrapes den fovate"

  είπε...

Δεν είναι το θέμα να σε συλλάβουν γιατί έβαλες πλυντήριο. Σημασία έχει και το πως χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που παίρνουν. Για παράδειγμα χρησιμοποιούν στατιστικά στοιχεία για να προβλέψουν τις τάσεις της κοινής γνώμης και να προλάβουν καταστάσεις. Εσύ γουστάρεις να εξυπηρετείς τους χαφιέδες; Άλλο που δεν θέλουν από το να παραδοθούμε όλοι σαν τα πρόβατα υπό παρακολούθηση. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;