Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

5 Απρ 2007

ΠΑΣΧΑ. Μια αρχαία παγανιστική γιορτή.


Με λίγα λόγια το show συνεχίζεται δια μέσου τον αιώνων. Όχι μόνο για την συγκεκριμένη εορτή αλλά γενικά για τις θρησκείες, οι οποίες μεταλλάσσονται συνεχώς, κρατώντας την ανθρωπότητα σ' ένα διαρκή σκοταδισμό.

Δείτε προσεκτικά αυτό το βίντεο και συγχωρέστε με που δεν είχα χρόνο να το μεταφράσω. Ελπίζω να κατανοήσετε το περιεχόμενο.

Θα ακολουθήσουν και άλλα σχετικά εορταστικά αφιερώματα :-)

1 Σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Όντως το Πάσχα είναι η παγανιστική γιορτή της αναγέννησης της φύσης με τη μεταφυσική αναζήτηση της γονιμότητας. Τον ίδιο ρόλο παίζει και σήμερα, αλλά σε άλλο βαθμό. Σήμερα γίνεται λόγος για πνευματική-ψυχική αναγέννηση. Εξάλλου, η φιλοσοφία είχε προχωρήσει πάρα πολύ από τον παγανισμό μέχρι το λεγόμενο -λάθος αλλά συμβατικά το δεχόμαστε- έτος 0.