Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

7 Απρ 2007

Η εκδίκηση του αρνιού.


Το αρνί στο παραπάνω βίντεο δεν φαίνεται να τρώει κουτόχορτο. Αποφασίζει να περάσει σε δράση και να εκδικηθεί. Το μήνυμα μου για την αυριανή μέρα είναι σαφές. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω. Τα λέει όλα το αρνί.

Αρνί προς κτηνοτρόφο:

- Περίμενε λίγο να σου ευχηθώ καλή ανάστασταη. Στάσου! Μη φεύγεις! Κάτσε να σου δείξω πως θα με ψήσεις. Μα που πας; Βγες απ' τ' αυτοκίνητο να τσουγκρίσουμε τ' αυγά.

4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο δεν ειναι αρνι ρε φιλε,αγριογουρουνο ειναι.

Ανώνυμος είπε...

κάποια στιγμή πρέπει και τα αρνιά να ξυπνούν

foxy vegan είπε...

Ανοίγει η καρδιά μου να βλεπω τέτοια βίντεο. Δεν ξέρω αν έχεις υπόψιν σου και το άλλο με το ελάφι που δέρνει τον κηνυγό. Πολύ ευχαρίστως να σου δώσω το λινκ.Μακάρι τα ζώα να συνειδητοποιούσαν πόση δύναμη έχουν και να έπαιρναν εκδίκηση.

foxy vegan
animalrightsgr.blogspot.com

  είπε...

Αγαπητέ Foxy Vegan, αν τα ζώα ξυπνούσαν και ήθελαν να πάρουν το αίμα τους πίσω, απλά... την είχαμε "βαμμένη". Τίποτα δεν θα μας γλίτωνε.

Το βιντεάκι με το ελάφι δεν το έχω υπόψιν. Στείλε link στο info@katitrexei.eu.tt.