Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

21 Απρ 2007

Παπαγελάς ή ...


Συνέντευξη του Στυλιανού Παττακού σε αμερικάνο δημοσιογράφο. Ακούστε την για να μάθετε ότι, ο στρατιωτικός νόμος επιβλήθηκε τότε, για... ψυχολογικούς λόγους. Λέει και άλλα ωραία ανέκδοτα. Ναι, από black humour είναι άπιαστος! Και το "αγγλικό"... τι όμορφα το κελαηδάει!! Τι λέει το άτομο;;;

Η συνέντευξη είναι από την εκπομπή "Φάκελλοι" του απεσταλμένου των Ηνωμένων Πολιτειών Alex Papachelas, η οποία μεταδόθηκε από το MEGA στις 3 Απριλίου. Τώρα τι να πω για την εκπομπή; Ας τα πει άλλος καλύτερα.

Διαβάστε εδώ.

Αααα! Μη το ξεχάσω. Φεύγοντας, αν αισθάνεστε αηδιασμένοι και έχετε τάση για εμετό περάστε από εδώ και αφήστε ότι έχετε ευχαρίστηση. Αν δεν σας βγαίνει τίποτα, ρίξτε ένα φτύσιμο. Το ίδιο κάνει. Αν τυχόν έχουν κλειστά το μαγαζί, ξαναπεράστε αργότερα.

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

emena de mou ir8e tasi pros emeto, sorry, alla me epiase ena spastiko gelio, apo auta pou akousa!
to aggliko to epaize sta daxtulakia o dikos sou! xaxa

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρεις πόσα λεφτά έφαγε ο Πατακός στην εποχή της χούντας ?
Μήπως ξέρεις πια ήταν η δράση του κατά τον β παγκόσμιο πόλεμο και πόσα μετάλλια ανδρείας έχει ?
Μήπως ξέρεις πως ζει σήμερα ? αυτός, και η οικογένεια του ?
Μήπως γνωρίζεις πόσοι τον γλύφανε τότε , και τώρα το παίζουνε αντιστασιακοί ?