Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

25 Οκτ 2007

Ένα καθίκι που το λένε Παναγιώτη Κυριάκου.

Σπουδάζει στη Χίο στο τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο περιλούζει ένα σκυλάκι με καυτό λάδι για... να σπάσει πλάκα!!

Το όνομα του;

Παναγιώτης Κυριάκου


Διαδώστε το όνομα αυτού του καθικιού, ώστε όπου πάει να τον φτύνουν και οι μύγες. Αν γνωρίζετε κάτι γι' αυτό το καθίκι, θα ήμουν ευγνώμων αν το δημοσιεύατε το στα σχόλια της παρούσας ανάρτησης. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήστε με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στο τηλ. 210 6020202 ή με οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

5 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗς Κ θ. Στουπακη 22 Χιος 2271021542

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, επείδή έκανε κάποιος μια μαλακία (μεγάλη εντάξει) αυτόματα καταργήται η ιδιοτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα. Έτσι, να μην τα βγάζουν οι δημοσιογράφοι, να τα βγάζουν ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ οι μπλόγκερς... Όχι κάντο moderate αν σε πέρνει...

  είπε...

Αγαπητέ κύριε Βόση Χάρη. Η "ιδιοτηκότητα" καταργήτε αυτόματα για τους εγκληματίες παντός είδους. Τώρα αν το να ονομάζεις πρόσωπα και πράγματα με το όνομα τους ονομάζεται ρουφιανιλίκη (!) τότε και μόνο τότε, είμαι ρουφιάνος.

Απλά πρέπει να καταλάβεις ότι η συντριπτική πλειοψηφία των bloggers ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

To "...κάν' το moderate αν σε παίρνει..." πως να το ερμηνεύσω; Σαν απειλή; Φυσικά και θα σ' έκοβα αν ήθελα, όμως από τα σχόλια σφάζω μόνο τους spammers.

Και μην ξαναπείς ούτε κιχ γιατί θα βάλω μπανεράκι με το όνομα του καθικιού και από κάτω το δικό σου :)

Και αν το πετύχω πουθενά αυτό το καθίκι, θα το μπουγελώσω με καυτό λάδι. Έτσι για να αισθανθεί τις συνέπειες των πράξεων του.

Τέλος φίλε μου, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου την "μαλακία" από το "έγκλημα".

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι που χαρακτηρίζουν τον όχλο. Στο γενικότερο κλίμα 800 μπλόγκερς σε κατάσταση υστερίας απειλούν έναν καθυστερημένο. Να πάει στο δικαστήριο, όχι να εκτοξεύονται απειλές, διευθύνσεις, τηλέφωνα λες κι είναι παιχνίδι. Γιατί οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) σαν παιχνίδι το βλέπουν. "Το κακόμοιρο το ζωάκι, τι μαλάκας, άμα τον πιάσω" και τα σχετικά.
Οι εγκληματίες δεν έχουν ζωή? Πρέπει να στιγματιστούν μια για πάντα? Να πάει φυλακή, ΟΚ, ότι πει το δικαστήριο, αλλά είναι δουλειά του δικαστηρίου, κι όχι του κάθε αυτόκλητου δικαστή.
Το σύστημα ονομάζεται "σωφρονιστικό", δεν ονομάζεται ούτε "προς παραδειγματισμό", ούτε "Κολαστήριον", ούτε "Ξανθός Τιμωρός με ζαρτιέρες". Κι υπάρχει λόγος γι'αυτό, άσχετα με το τι γίνεται μέσα.
Τελος, αν εσείς πιστεύετε ότι τη "μαλακία" ή το έγκλημα, πρέπει να το πληρώνεις μια ζωή (ή με τη ζωή σου), τότε η κουβέντα πάει σε πιο βασικά ζητήματα...

ΥΓ το "...κάν' το moderate αν σε παίρνει..." το έγραψα εν βρασμώ ψυχής (που λέει ο λόγος)...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΣΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.