Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

6 Δεκ 2007

Έκκληση για βοήθεια

Στις 30 Οκτωβρίου 2007, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε ένα δίκυκλο (πράσινο παπί Honda Supra) με έναν αναβάτη μεταξύ 13:30 - 14:00 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, περίπου 100μ πριν το νοσοκομείο ΜETROPOLITAN στο ρεύμα προς Πειραιά.


Το ατύχημα συνέβη στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας, όπου το Ι.Χ. με υπερβολική ταχύτητα χτύπησε ακριβώς από πίσω το δίκυκλο, τίναξε τον αναβάτη στον αέρα και περνώντας πάνω απ' το παπάκι διέφυγε με σκασμένο λάστιχο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του δίκυκλου - αφότου διέφυγε τον κίνδυνο - να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και προφανώς θα ταλαιπωρείται για αρκετά χρόνια. Φυσικά δεν μπορεί να εργαστεί πια και είναι γνωστό σε όλους τι σημαίνει αυτό. Τουλάχιστον αν υπάρξει μία βοήθεια για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη θα είναι μία έστω ηθική και ψυχική ικανοποίηση για αυτόν, μέσα στην απελπισία του.

Έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 210 - 4515981 και 6936 815353.