Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

20 Μαρ 2007

Νέα αυτοκόλλητα απο τους Street Panthers

Από το Εθνικό Πανθηροκοπείο εκδόθηκαν επιτέλους τα νέα πολυτελή αυτοκόλλητα! Καταργούνται τα προηγούμενα, «χέστηκα» και τα ρέστα, και θα κυκλοφορεί πλέον μόνο ο νέος γάιδαρος. Σε χαρακτηριστικό σχήμα (ρόμβο) και φωσφορούχο πορτοκαλί χρώμα, ξεκολλάει με μια κίνηση από το προστατευτικό χαρτί (ενώ το παλιό μας έβγαζε την πίστη για να βγει) και έχει στην πίσω πλευρά τις οδηγίες για σωστό και υπεύθυνο κόλλημα.

Η ζήτηση για αυτοκόλλητα αυξάνεται διαρκώς και ανησυχούμε για πόσο ακόμη θα μπορούμε να στέλνουμε δωρεάν. Μέχρι τώρα έχουμε δεχθεί περίπου 350 μηνύματα με επαινετικό περιεχόμενο και δύο απειλητικά για μήνυση. Υπάρχουν πάνθηρες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και δημιουργούνται συνεχώς νέες εστίες. Κατανομή: Θεσσαλονίκη 60%, Αθήνα 25%, υπόλοιπη Ελλάδα 15%.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή.

1 Σχόλια:

Κοινότητα Εκάλης είπε...

και εγω μέσα. ολοι μαζι για τα δικαιωματα και τις ελευθεριες των πεζων