Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

24 Ιουν 2007

Αντίο γλυκιά μας ΕΡΤ.

Η αγαπημένη μας ΕΡΤ όπως την ξέραμε - με τα ποιοτικά ψυχαγωγικά και ενημερωτικά προγράμματα τα οποία σέβονταν τον ακροατή - σύντομα θα είναι παρελθόν. Τι εννοώ; Τα λέει όλα το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας".


Ανοίγουν την ΕΡΤ σε ιδιώτες.

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟ 49% ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση όπως την ξέραμε σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν, καθώς το σχέδιο νόμου για τα ΜΜΕ προβλέπει την «πλάγια» ιδιωτικοποίησή της. Στη νέα θυγατρική εταιρεία της ΕΡΤ, η οποία θα αναλάβει την ψηφιακή μετεξέλιξη όλων των προγραμμάτων μέχρι το 2012, θα μετέχουν και επιχειρηματίες. Η χρηματοδότηση, όμως, του μεικτού σχήματος θα εξακολουθήσει να γίνεται από τους φορολογούμενους αλλά και με παραχώρηση κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΕΡΤ.

Η συνέχεια εδώ.>>>>>

4 Σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τελος εποχης λεμε!!!
Ξεπουλαμε!!!

Javatzis είπε...

Αν είναι να μην την πληρώνουμε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ καλά ξεκουμπίδια

  είπε...

Φίλε Javatzi, μάλλον έχεις μπερδέψει τα πράγματα. Από την ΔΕΗ πρέπει να απαλλαγούμε (Νο 1 ρυπογόνος επιχείρηση της Ευρώπης) κι όχι από την ΕΡΤ, η οποία αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο της τηλεοπτικής ποιότητας.

Αν εκλείψει και αυτό, τότε καλά θα κάνετε να πετάξετε την τηλεόραση σας, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Αυτό, εφ' όσον επιθυμείτε να έχετε σώας τας φρένας και βούληση ελεύθερη.

weirdo είπε...

Ωραίο blog
:)