Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

21 Δεκ 2007

ΕΛ. ΑΣ. το μεγαλείο σου!

Στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε την εκσυγχρονισμένη Ελληνική Αστυνομία σε μια πρωτοποριακή μέθοδο αφυπνίσεως των χρηστών ναρκωτικών.



Σύγχρονοι Έλληνες αστυνομικοί με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό (πλαστικό κουβά), μπουγελώνουν χρήστη ναρκωτικών ο οποίος κοιμάται σε είσοδο πολυκατοικίας. Σίγουρα θα είναι μια από τις νέες μεθόδους στις οποίες έχουν εκπαιδευτεί οι Έλληνες αστυνομικοί.

Δυστυχώς δεν είμαστε τόσο ηθικά αναπτυγμένη σαν κοινωνία, ώστε ν' αποδεχτούμε αυτές τις μεθόδους. Καταδικάζουμε κάθε ανάλογη πράξη και ζητούμε τον παραδειγματική τιμωρία των δύο αστυνομικών.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα προστατέψουν τον Έλληνα πολίτη; Έχουν άραγε τα κότσια να κάνουν τα ίδια στους μεγαλεμπόρους του θανάτου;

Αλλά έτσι τους έμαθαν, έτσι πράττουν! Αυτά τα περιστατικά δεν είναι μεμονωμένα. Δυστυχώς είναι ο κανόνας.

Παρακαλώ διαδώστε αυτό το βίντεο της ντροπής.

2 Σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για αυτα τα καθαρματα...Ευχαριστω για τη βοηθεια.

Laplace είπε...

ti na peis..to eida k ston preza..
xronia polla k kales giortes na exeis..