Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

23 Δεκ 2007

Νέο Ναζί τεμάχισαν και προσπάθησαν να φάνε γυναίκα!

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο Ρώσικο τύπο και προκάλεσε αηδία και οργή. Περαστική από το χώρο γύρω από κάποιο νεκροταφείο της Μόσχας, η άτυχη Jeanne D. έπεσε θύμα επίθεσης συμμορίας νεοναζί skinheads για το λόγο ότι δεν ανήκε στις "ανώτερες φυλές" κατά τη γνώμη τους.

Οι νεοναζί, οπλισμένοι με μαχαίρια και φωνάζοντας αντισημιτικά συνθήματα, άρχισαν να βασανίζουν το ανίσχυρο θύμα τους αρχικά αφαιρώντας κομμάτια από το δέρμα του κρανίου της (σκαλπ), κι αφού από τον πόνο έχασε τις αισθήσεις της, συνέχισαν κόβοντας κομμάτια από τη σάρκα της τα οποία έψησαν στη φωτιά και επιχείρησαν να φάνε!

Την αποτρόπαια σκηνή παρακολουθούσαν ανήμποροι δυο άστεγοι κρυμμένοι στους θάμνους. Αρχικά φοβήθηκαν να τα βάλουν με τη συμμορία, όμως η οργή ξεπέρασε το φόβο τους κι εμφανίστηκαν για να σώσουν τη μισολιπόθυμη γυναίκα από βέβαιο θάνατο. Πάνω στη συμπλοκή η γυναίκα κατάφερε να συρθεί μέχρι τον κοντινότερο δρόμο, όπου καλούσε σε βοήθεια περαστικά αυτοκίνητα. Ένας οδηγός φορτηγού σταμάτησε και την μετέφερε σε νοσοκομείο.

Οι γιατροί χαρακτήρισαν πρωτοφανή την κατάστασή της.

Οι ναζί αφού έχασαν το θύμα τους, έφυγαν τρέχοντας από τη σκηνή του μαρτυρίου φωνάζοντας "Θάνατος στους Εβραίους - Σώστε τη Ρωσία".

Η κατάσταση με τους φασίστες έχει γίνει ανεξέλεγκτη στη Ρωσία και όχι μόνο. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Υ.Γ. Η μετάφραση από τα ρωσικά έγινε σχετικά πρόχειρα, γι αυτό αν γνωρίζει κανείς τη γλώσσα καλύτερα ας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσιεύτηκε στο Athens Indymedia.

2 Σχόλια:

Spyros Vlahos είπε...

Comandante κάτι πρέπει να κάνουμε.
Σε λίγο θα πληρώνουμε και τον αέρα μας

CyberComandante Manos είπε...

Βοήθησε με σε παρακαλώ λίγο, διότι δεν κατάλαβα το σχόλιο (σε σχέση με την παρούσα ανάρτηση)!

:-0