Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

13 Μαρ 2007

Η σκυτάλη της "βλογόσφαιρας" (ή δουλειά δεν είχε ο διάολος).

Κάποιοι παλαβοί που δουλειά δεν είχανε επινόησαν το παιχνίδι της "σκυτάλης" και το απόθεσαν στο στερέωμα της "βλογόσφαιρας". Τουλάχιστον ελπίζω να είναι έτσι και να μην εμπλέκονται και πάλι οι "μυστικές υπηρεσίες". Η "σκυτάλη" ορίζει να πεις πέντε πραγματάκια για τον εαυτό σου. Δύσκολο για μένα διότι σιχαίνομαι το περί αυτολογείν. Τέλος πάντων υποχώρησα για να μην φανώ δύστροπος και ακοινώνητος. Αρπάζω λοιπόν την σκυτάλη από το Al Tsantiri Blogger (μην τον προσβάλλω κιόλας) και... ξεκινάμε! Κυρίες και κύριοι, υποδεχτείτε τον CyberComandante Manos :

1) Γεννήθηκε στο διαδίκτυο μέσα από τις ζυμώσεις που επέφερε η Ζούγκλα της Ελληνικής Κοινωνίας (γνωστή και ως ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ). Πρόκειται για ένα καθαρά "βλογοσφαιρικό" δημιούργημα που εμφανίστηκε λίγο πριν εκπνεύσει το 2006.
2) Είναι Ινδιάνος στην Αμερική, Αλβανός στην Ελλάδα, Κούρδος στην Τουρκία, γυναίκα στο Αφγανιστάν , κομμουνιστής στις ΗΠΑ, παιδί στην Λιβερία, φάλαινα στο παγωμένο νότιο Ατλαντικό, δελφίνι στην Ιαπωνία, Αβορίγιν ιθαγενής στην Αυστραλία, αντιστασιακός στο Ιράκ, Άραβας στην Παλαιστίνη, μέλος της APPO στην Oaxaca, Εβραίος στην Γερμανία, αναρχικός στο Κολωνάκι, τσιγγάνος στην Σιγκαπούρη, πεζός σε κεντρική λεωφόρο μεγαλουπόλεως.
3) Είναι πολύ καχύποπτος, πράγμα στο οποίο τον οδήγησε ο αγώνας για επιβίωση. Για την συμμετοχή του σ' αυτό το "βλογοσφαιρικό παιχνίδι", λίγο έλειψε ν' αρχίσει ανακρίσεις!
4) Προσπαθεί πάντα να μην υπερβάλλει (γι' αυτό και δεν προχώρησε σε ανακρίσεις).
5) Σκοπός του είναι η ενημέρωση και η αφύπνιση κυρίως των αδιάφορων και των εφησυχασμένων.
6) (bonus) Σιχαίνεται τον ωχαδερφισμό και την αδιαφορία (π.χ. ... και τι να κάνω; Εγώ θ' αλλάξω τον κόσμο;) Γι' αυτό δεν υπάρχει η λέξη "αδύνατον". Υπάρχει μόνο "δεν ξέρω" ή "δεν θέλω".

ΣΥΝΟΨΗ: Πρόκειται για ένα άτομο αδίστακτο, που σίγουρα θα απασχολήσει τα ΜΜΕ για την δεκαετία του 2020. Αναμένεται να φέρει τα πάνω, δεξιά και τα κάτω αριστερά στην βλογόσφαιρα και γενικά μεγάλη αναστάτωση στον παγκόσμιο ιστό. Μην τον ακούτε είναι δημαγωγός, λαοπλάνος, μάγος και μυστικιστής. Υπάρχουν πληροφορίες που τον ταυτίζουν με τον Αντίχριστο αλλά δεν έχουν εξακριβωθεί. Πολύ πιστεύουν ότι είναι απόγονος του Aleister Crowley αν και αυτός διαδίδει τη μια ότι είναι άμεσος απόγονος του Ιησού και την άλλη ότι είναι συγγενής του Ποσειδώνα και προστατευόμενος της θεάς Αφροδίτης. Έχει πολλές φορές θεαθεί να κόβει βόλτες με ιπτάμενο δίσκο (βινυλίου) πάνω από τα κεντρικά της Microsoft, γι' αυτό και έκτοτε κατηγορήθηκε ότι αυτός δυσφήμησε τον Bill Gates. Τέλος η κακές γλώσσες λένε ότι σκοπεύει να πείσει τον Μητσοτάκη να μετακομίσει στις ΗΠΑ με σκοπό η "υπερδύναμη" να γίνει άτρωτη κάτω από το γνωστό γούρι του έλληνα πολιτικού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ευτυχώς που κατοικεί στην "Βλογόσφαιρα" γιατί αν κατεβεί στην Γη, την έχετε βαμμένη.

Και τώρα τα ποιο δύσκολα. Ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη. Επειδή απ' όσους "βλόγερ" ξέρω, υπάρχει πιθανότητα να μου την πετάξουν στο κεφάλι, επέλεξα (από διαίσθηση) αυτόν με τις λιγότερες πιθανότητες να το κάνει αυτό. Σε σένα λοιπόν αγαπητή Kate παραδίδω την σκυτάλη ελπίζοντας ν' ανταποκριθείς. Άλλωστε εσύ δεν είπες "Τολμώ σημαίνει ζω" :)