Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

11 Μαρ 2007

Μαδρίτη 11 Μαρτίου 2004 - Για να μην ξεχνάμε!

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια από την τραγωδία στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης. Δεν το ονομάζω "τρομοκρατικό" χτύπημα, γιατί αυτή είναι μια ορολογία που σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει. Είναι απλά η τραγωδία ενός λαού που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα γιατί απλά "άλλοι" το επέλεξαν. Αλλά ας τα πει καλύτερα η φίλη Kate από την Μαδρίτη.

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να σταματήσει πλέον ο πόλεμος φαντασμάτων που λέγεται "Πόλεμος ενάντια στην τρομοκρατία". Το ποιος τον υποκινεί είναι φανερό. Η μέθοδος είναι παλιά αλλά διαχρονική. Χρειάζεσαι ένα εχθρό αλλά δεν τον έχεις; Κανένα πρόβλημα! Απλά τον κατασκευάζεις.

Το παρακάτω βίντεο είναι απλά ένας φόρος τιμής προς τα θύματα αυτής της τραγωδίας και μια υπενθύμιση για όλους μας.

4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

exeis apoluto dikio!! an den exeis ex8rous einai para polu eukolo na tous dimiourgiseis! auto pou akomi mmou fainetai periergo einai oti kamia tromokratiki organwsi den exei labei akomi tin eu8ini gia auti ti sfagi! abussos i psixi tou an8rwpou! poios kserei ti krybetai pisw apo auti tin istoria!

  είπε...

Θα πρέπει να προστατευθούμε πρώτα απ' αυτούς που θέλουν να μας προστατεύσουν. Για την περίπτωση της Μαδρίτης δεν έχω να επιδείξω κάτι ιδιαίτερο. Για την 11 Σεπεμβρίου όμως υπάρχουν πολλά. Π.χ. δες στο www.pentagonstrike.co.uk ένα βίντεο σχετικά με το χτύπημα στο Πεντάγωνο για να καταλάβεις περί τίνος ομιλώ (διαθέσιμο σε 16 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου και των Ελληνικών). Όσο θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ρόλο τον προβάτων, θα μας φάνε οι λύκοι.

Ανώνυμος είπε...

auto to video to exw dei, mou to eixan steilei se mail kai epa8a sok! apo ekeini tin stigmi apofasisa na mi pisteuw tipota apo auta pou mas lene oi "megaloi". i tromokratia kai o fobos sti simerini epoxi den einai perissoteroi apo opoiadipote alli xroniki periodo, etsi 8eloun apla na mas kanoun na ais8anomaste, wste na anazitoume prostasia stous pio dunatous pou de xanoun tin eukairia na mas ekmetalleutoun kai na mas roufiksoun to medouli!

  είπε...

Ακριβώς αγαπητή μου. Χαίρομαι που αρχίζεις να μπαίνεις στο νόημα. Ο φόβος και ο τρόμος είναι μια διαχρονική μέθοδος για τον έλεγχο του πληθυσμού. Υπενθυμίζω την περίπτωση του Reichstag (Γερμανικού Κοινοβουλίου), τότε που ο Χίτλερ του έβαλε φωτιά. Έπειτα κατηγόρησε κομμουνιστές κι Εβραίους, κατορθώνοντας έτσι να πάρει με το μέρος του την συντριπτική πλειοψηφία του Γερμανικού λαού, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Παρομοίως πράττει και η θρησκεία. Έλα με το θεούλη, γιατί θα σε φάει ο διαβολάκος!

Όπως ακριβώς το κατάλαβες, το ζήτημα είναι να μας τρομοκρατήσουν. Γι' αυτό... χαμόγελο, πείσμα και καλή καρδιά. Να μην τους αφήσουμε να απλώσουν το πέπλο του τρόμου πάνω από την Γη μας!

No pasaran!