Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

17 Μαρ 2007

Ο μικρός Κεμάλ


Οι "Raining Pleasure" αποτελούν ένα από τα κορυφαία ελληνικά ροκ συγκροτήματα της εποχής μας (αν όχι το κορυφαίο). Διάλεξα να σας παρουσιάσω ένα βίντεο όπου παίζουν την σύνθεση ενός άλλου κορυφαίου Έλληνα δημιουργού. Του Μάνου Χατζιδάκη. Ενός καλλιτέχνη που, απ' ότι φαίνεται, ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.

Πρόκειται για το "Κεμάλ", ένα κομμάτι που πρωτοεκτέλεσαν πριν από τρεις περίπου δεκαετίες οι "New York Rock & Roll Ensemble" στο άλμπουμ τους "Reflections", το οποίο περιείχε κομμάτια αποκλειστικά γραμμένα από τον Έλληνα συνθέτη.

Η εκτέλεση των "Raining Pleasure" δεν υστερεί σε τίποτα απ' αυτήν των "New York Rock & Roll Ensemble", αντιθέτως πιστεύω ότι είναι καλύτερη. Δείτε ακούστε και καταθέστε την άποψη σας.

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xilia euxaristw mano! nou 8umises tin uparksi tous, giati ksereis, edw stin ksenitia akous oti einai pio eleu8ero na breis!
prepei na apokatastisw ti sxesi mou me tin elliniki pop kai rock skini! ax!

  είπε...

Αχ εσείς τα ξενιτεμένα!

Χαίρομαι που σου άρεσε. Θα κοιτάξω να επανέλθω με ανάλογο θέμα.