Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

12 Ιαν 2007

"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μια τέτοια πράξη βίας"

Επίθεση με ρουκέτα σήμερα τα ξημερώματα στην Αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα. "Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για μια τέτοια πράξη βίας", δήλωσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Τσαρλς Ρις. Και ασφαλώς μας έπεισε πλήρως. Τι λόγο να έχει κάποιος να κτυπήσει την πρεσβεία ενός κράτους που σέβεται το διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, απελευθερώνει ξένες χώρες από τυραννικά καθεστώτα, βομβαρδίζει φτωχούς λαούς με τρόφιμα και φάρμακα και γενικά φροντίζει την διεθνή τάξη;

Πάντως τέτοια συμβάντα γεννούν πολλά ερωτηματικά για τα πραγματικά κίνητρα αυτών που τα προξένησαν. Διότι σίγουρα δεν σκέφτονται τις επιπτώσεις αυτών των πράξεων. Άρα ή είναι επιπόλαιοι και λειτουργούν με παρωπίδες ή έχουν σκοπό, όντως, να δημιουργήσουν διπλωματικό επεισόδιο με πιθανώς ανεξέλεγκτες προεκτάσεις. Αυτές οι πράξεις δίνουν έδαφος στον υποτιθέμενο εχθρό, πράγμα που πρέπει να μας κάνει πολύ σκεπτικούς και να μας γεμίζει υποψίες.

Ώρα είναι τώρα να πλακώσουν τ' αμερικανάκια και να ψάχνουν για συνεργάτες της Αλ Κάιντα! Αδέρφια, καλύτερα ψάξτε στον Λευκό Οίκο και παρατήστε τους λαούς στην ησυχία τους.

Διαβάστε περισσότερα για την επίθεση.