Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

9 Μαρ 2007

Αυτό (αν δεν το ξέρετε) λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Η νεολαία σύσσωμη (μειοψηφία) έξω από την Βουλή να αλληλοσκοτώνεται - τελετουργικά πάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - με τους κρανοφόρους των ΜΑΤ, ενώ μέσα στη Βουλή η κυβέρνηση (πλειοψηφία) ψηφίζει μόνη της τον νόμο-πλαίσιο. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κυρίες και κύριοι. Να είστε λοιπόν υπερήφανοι που ζείτε σε μια δημοκρατική χώρα. Κι αν φάτε και λίγο ξύλο... δεν πειράζει... είναι δημοκρατικό (όπως Αμερική).

Το "Κάτι Τρέχει..." αφιερώνει το παρακάτω τραγουδάκι στην Υπουργό Παιδείας και σε σας κάνει δώρο ένα e-book. Πρόκειται για το βιβλίο που έγραψε ένας τέως ΜΑΤατζής και που μάλλον δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Έτσι για να γνωρίσετε τα πράγματα από την άλλη πλευρά. Κατεβάστε το από εδώ (από το τέλος της σελίδας που θ' ανοίξει, εκεί που λέει "please wait...").

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβώς......