Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

7 Μαρ 2007

Μια δίκαια τιμωρία για την Ναόμι Κάμπελ

Μία γεύση από την ...αντίπερα όχθη θα λάβει η οξύθυμη Ναόμι Κάμπελ, καθαρίζοντας επί πέντε ημέρες τα πατώματα δημοτικής αποθήκης ως τιμωρία για την εκφενδόνιση κινητού τηλεφώνου στην οικιακή της βοηθό. Η 36χρονη Ναόμι Κάμπελ δήλωσε ένοχη τον περασμένο μήνα ενώπιον δικαστηρίου του Μανχάταν για το ατυχές περιστατικό του Μαρτίου του 2006 με «θύμα» την οικιακή της βοηθό Ανα Σκολαβίνο, εκφράζοντας προθυμία να εκτίσει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής εργασίας, επισημαίνει το BBC. Έτσι, με νεότερη δικαστική απόφαση η Ναόμι Κάμπελ θα φορέσει για πέντε ημέρες τα ρούχα της οικιακής της βοηθού και θα σφουγγαρίζει τα πατώματα δημοτικών εγκαταστάσεων. Το διάσημο μοντέλο θα παρακολουθήσει και σεμινάριο διαχείρισης θυμού, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά η τέταρτη που στρέφει την οργή της κατά συνεργατών.
ΠΗΓΗ in.gr 07/03/07


Αυτό κι αν είναι είδηση!! Άντε, καιρός ήταν. Διότι είχε καβαλήσει (μαζί με πολλά άλλα πράγματα) το "καλάμι". Ποια νομίζει δηλαδή ότι είναι; Μια παλιοπατσαβούρα είναι. Ένα βρωμοπορνίδιο σε glamour εκδοχή. Συγχαρητήρια στο δικαστή! Εύχομαι ανάλογες τιμωρίες και σε άλλους, διότι είναι πολλοί το έχουν καβαλήσει (το καλάμι, εννοώ) σε βάρος άλλων. Πιστεύω ότι αυτή η πρακτική είναι η πιο αποδοτική. Το θέμα δεν είναι το να τιμωρήσεις κάποιον, αλλά το να τον κάνεις να καταλάβει το κακό που έπραξε.