Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

7 Μαρ 2007

Μια τρύπα στο φλοιό της Γης

Ανακαλύφτηκε μια τεράστια έκταση στον βυθό του Ατλαντικού Ωκεανού από την οποία απουσιάζει ο φλοιός της γης και αποκαλύπτεται ο μανδύας. Απουσιάζουν εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα φλοιού της Γης, στην περιοχή μεταξύ του Πράσινου Ακρωτηρίου και της Καραϊβικής, στο μεσοατλαντικό ρήγμα. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις θεωρίες των τεκτονικών πλακών. Εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει φλοιός πάχους περίπου 6,4 χλμ., υπάρχει ένα στρώμα του μανδύα.

Αυτή η περίπτωση ενδέχεται ν' αποκαλύψει πολλές πληροφορίες σχετικά με το εσωτερικό του πλανήτη μας. Διότι - κακά τα ψέμματα - μάλλον, τίποτα δεν γνωρίζουμε. Τα περισσότερα απ' όσα ξέρουμε είναι θεωρίες. Και κατά περίεργο τρόπο, κάποιες θεωρίες έχουν επιβληθεί σε βαθμό που όλοι σχεδόν έχουν πιστέψει ότι είναι πραγματικότητα (χωρίς να υπάρξει επιβεβαίωση), ενώ άλλες απορρίπτονται σαν ανοησίες. Γιατί;

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ....

2 Σχόλια:

Unknown είπε...

Ποια είναι η πηγή αυτού του άρθρου?

  είπε...

Αν κάνεις κλίκ στο "ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" θα δεις. Ακόμα ρίξε μια ματιά στα παρακάτω:

-http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=784806&lngDtrID=252
-http://news.pathfinder.gr/periscopio/hole-earth.html