Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

5 Μαρ 2007

Έρχονται οι Pavlov's Dog.




Julia, oh you're drivin me crazy.
But I'm a...I'm a part of your plans.
Oh just a man while your dreams be.
You're just a part of me.
Oh please see how much how much you mean to me.
Please see how much, how much you mean to me, Julia.


Οι παλιοί μας γνώριμοι από την δεκαετία του '70, που μας χάρισαν τις αξέχαστες μελωδίες του Julia και Late November, θα βρίσκονται σύντομα κοντά μας. Οι Pavlov's Dog έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας για 3 εμφανίσεις:

  1. Την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Cine Studio (τιμή εισιτηρίου 20 ευρώ - φοιτητικό 15 ευρώ).
  2. Το Σάββατο 17 Μαρτίου στην Αθήνα, στο Gagarin 205 Live Music Space. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 (θα υπάρξει opening act) και εισιτήρια προπωλούνται προς 27 ευρώ, στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, πίσω από το ναό της Ζωοδόχου Πηγής, τηλ. 210 3840020) και το www.i-ticket.gr (τηλ. 801 11 60000). Στο ταμείο η τιμή θα είναι 30 ευρώ.
  3. Την Κυριακή 18 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater. (Δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες).
Διαβάστε περισσότερα...