Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

7 Μαρ 2007

Οι Fito y los Fitipaldis στην ελληνική μουσική αγορά.

Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι το φοβερό βασκικό γκρουπ Fito y los Fitipaldis εισβάλουν και στην ελληνική μουσική αγορά. Έτσι μπράβο! Γιατί μέχρι στιγμής και επι το πλείστον, μόνο ξενέρωτοι καλλιτέχνες από Ισπανία κυκλοφορούσαν στη χώρα μας. Στη διάθεση σας λοιπόν τα υπέροχα άλμπουμ "Vivo para contarlo" (ζωντανή ηχογράφηση 2004), "Lo más lejos a tu lado" (2003), "Los sueños locos" (2001), "A puerta cerrada" (1998). Δυστυχώς απουσιάζει το τελευταίο τους άλμπουμ "Por la boca vive el pez" (2006). Έτσι, μπορείτε ν' ακούσετε και ν' αγοράσετε την μουσική των Fito y los Fitipaldis στα:

Τώρα μην με ρωτήσετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε, διότι η επιλογή είναι δύσκολη. Το ένα άλμπουμ είναι καλύτερο από τ΄άλλο. Ίσως είναι καλύτερα να αγοράσετε πρώτα το "Vivo para contarlo" που είναι ένα πάρα πολύ καλό live άλμπουμ και περιέχει (αναγκαστικά) μια συλλογή από το συνολικό τους έργο.

Δείτε σχετικές προηγούμενες δημοσιεύσεις στο "Κάτι τρέχει...":
  1. Απ' το στόμα ζει το ψάρι.
  2. Απ' τη Σεβίλλη στο Μπιλμπάο.