Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

15 Ιαν 2007

Τρομολαγνεία, καταστολή & παραπληροφόρηση

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από "Αθηναϊκό Indymedia"

Μέσα στο γενικό κλίμα τρομολαγνίας και καταστολής, το κράτος και τα στρατευμένα σ' αυτό ΜΜΕ συνεχίζουν το κυνήγι μαγισσών εφευρίσκοντας παντός είδους "ενδείξεις", "αποδείξεις" και "μάρτυρες" με σκοπό να στοχοποιήσουν ολόκληρους πολιτικούς χώρους που αντιστέκονται στην ασυδοσία τους.

Τελευταία εφεύρεσή τους είναι στα Κυριακάτικα δελτία ειδήσεων των κρατικών καναλιών, όπου στα ρεπορτάζ για το χτύπημα στην πρεσβεία, έδειξαν ανάμεσα στα στοιχεία που εξετάζονται και μια φωτογραφία, λέγοντας ότι δημοσιεύτηκε σε ελληνική ιστοσελίδα και εξετάζεται μαζί με τα υπόλοιπα απο την αντιτρομοκρατική.

Η φωτογραφία αυτή βέβαια προέρχεται από τη WikiPedia και έχει τραβηχτεί στις 12/1/2004 στη Φαλούτζα (Ιράκ) απο τις δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ...