Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

16 Ιαν 2007

Οι Pearl Jam στην Αθήνα


Το φθινόπωρο που μας πέρασε, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το δημοφιλές συγκρότημα των Pearl Jam, το οποίο πραγματοποίησε μία μοναδική συναυλία στην Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.


Ήταν η πρώτη συναυλία που έδωσε το διάσημο ροκ συγκρότημα στη χώρα μας. Το κοινό που βρέθηκε εκεί είχε την ευκαιρία να τους απολαύσει από κοντά για σχεδόν δύο ώρες, και να διασκεδάσει ακούγοντας τις επιτυχίες που καθιέρωσαν το συγκρότημα στο διεθνές στερέωμα της ροκ μουσικής σκηνής. Ήταν μια συναυλία που όσοι παραβρέθηκαν, δύσκολα θα ξεχάσουν.

Στο βίντεο που παραθέτω τραγουδούν το κομμάτι των Ramones "I believe in Miracles", αφιερώνοντας το στη μνήμη του κιθαρίστα των Ramones, Johny Ramone, o οποίος απεβίωσε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2004 από καρκίνο του προστάτη. Πρόκειται για μια ερασιτεχνική λήψη με πολύ καλή ποιότητα ήχου παρ' όλο ότι η εικόνα σε κάποια σημεία είναι κουνημένη, πράγμα που θεωρώ φυσιολογικό. Ευχαριστούμε πολύ το φίλο που έκανε τη λήψη, για τη διάθεση του βίντεο.