Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

16 Ιαν 2007

Made You Think

To madeyouthink είναι ένα από τα site διαμαρτυρίας που εμφανίστηκαν μετά την επανεκλογή Μπους. Ένας "καλλιτεχνικός" (κατά τον δημιουργό) και πρωτότυπος τρόπος διαμαρτυρίας. Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με μια photo gallery με φωτογραφίες που στέλνουν διάφορα άτομα, με κεντρικό θέμα την καλλιτεχνική φωτογράφηση αφοδευμάτων, τα οποία φέρουν ένα συγκεκριμένο σημαιάκι πάνω τους, με τη φάτσα του γνωστού και πολύ αξιαγάπητου κυρίου (τρομάρα του, τον αποκάλεσα και κύριο). Διαβάστε στο "about" την άποψη του δημιουργού γι' αυτό. Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Τα σημαιάκια μπορούν να σας σταλούν ταχυδρομικά ή μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο και να το τυπώσετε από το site. Τι περιμένετε λοιπόν. Εκτονωθείτε δημιουργικά συμβάλλοντας σ' αυτήν την καλλιτεχνική προσπάθεια.