Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

28 Δεκ 2007

Ευφυείς αστυνομικοί κοροϊδεύουν άτομο με πρόβλημα στην ομιλία.

Οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν κάνει πλέον μόδα, την καταγραφή των αισχρών τους πράξεων, σε βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου. Αυτό όμως έχει και τα θετικά του, διότι αργά ή γρήγορα τα βίντεο διαρρέουν και βγαίνει στη δημοσιότητα η άλλη πλευρά της αστυνομίας. Αυτής που προσπαθούν να κρύψουν από τους πολίτες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, αστυνομικοί κοροϊδεύουν ένα νεαρό ο οποίος έχει μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την κλοπή του δικύκλου του.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο αστυνομικός που παίρνει την καταγγελία, ταυτόχρονα καταγράφει τα όσα ο νεαρός λέει σε βίντεο. Στη συνέχεια το διακινεί χωρίς να μπει στο κόπο να διαγράψει τα προσωπικά στοιχεία του νεαρού που αναφέρονται στο βίντεο.

Ευτυχώς, αυτοί που αποφάσισαν να το δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο, έκαναν το κόπο να διαγράψουν τα προσωπικά του στοιχεία και να αλλοιώσουν την εικόνα.

Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης! Να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε, αλλά μην περιμένετε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο!

3 Σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Τι να σχολιασουμε εδω;;;;

Βλαχοκυριλές είπε...

Να συγκεντρώσουμε όσα τέτοια βίντεο υπάρχουν online, να τα εκθέσουμε κάπου και να βάλουμε links από τα blogs μας.

CyberComandante Manos είπε...

Ναι!! Νομίζω έχεις δίκιο. Πρέπει να γίνει μια ομαδική συντονισμένη προσπάθεια.