Σε συνέχεια της κινητοποίησης της 1ης Ιουνίου 2007 γίνεται συλλογή υπογραφών στο e-petition-site Gia tin Ygeia gopetition.com, όπου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Τελικοί αποδέκτες της συλλογής υπογραφών είναι ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι Υπουργοί και Βουλευτές μας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Κομισσιόν.

23 Δεκ 2007

Τι μαγειρεύουν τα καθίκια της N.W.O. ;

Σύμφωνα με έρευνα του γνωστού Αμερικάνου δημοσιογράφου και πολέμιου της N.W.O., Alex Jones, η FEMA (Αμερικάνικη Υπηρεσία Διαχείρισης Κρίσεων) κατασκευάζει και επανδρώνει σε ερημικές περιοχές των ΗΠΑ, πάνω από 600 στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Επίσης αποκαλύπτει ότι το 1999 πραγματοποιήθηκε στο Όουκλαντ των ΗΠΑ μια περίεργη άσκηση η οποία έφερε το όνομα Urban Warrior (πολεμιστής των πόλεων, δηλαδή). Στην άσκηση συμμετείχαν αστυνομία και στρατός και...αλλοδαποί στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών(!!!). Επίσης συμμετείχαν Αμερικάνοι ηθοποιοί οι οποίοι έπαιζαν των ρόλων των πολιτών, τους οποίους καλούνταν οι αστυνομικοί και στρατιώτες να συλλάβουν.

Όλα δείχνουν ότι οι Neo-Cons της New World Order κάτι ετοιμάζουν. Και αυτό το κάτι δεν είναι αντιμετώπιση εισβολής από έξω. Τα γεγονότα δείχνουν ξεκάθαρα ότι ετοιμάζονται για μαζικές συλλήψεις πολιτών και μάλιστα μεγάλης έκτασης. Τα στρατόπεδα που κατασκευάζονται μπορούν να "φιλοξενήσουν" από μερικές χιλιάδες έως 1-2 εκατομμύρια άτομα έκαστο.

Περισσότερες πληροφορίες στους παρακάτω συνδέσμους, καθώς και στο τεύχος 23 του Hellenic Nexus που κυκλοφόρησε πρόσφατα.


Κι επειδή η ιστορία έχει και προϊστορία δείτε αυτό.